Creatie

Facebooktwitterpinterestlinkedininstagram

Creatie is misschien wel het mooiste onderdeel van mijn werk. Of ik het nu zelf maak of als het idee dat in mijn hoofd zit tot stand zie komen met een creatief team.

Monique Bruijn

Creatie is de laatste stap in de voorbereiding

Je ideeën zijn omgezet in een praktisch plan. Maar nog steeds zijn het letters en cijfers. Er valt nog niets te zien. Hoe gaat het er nu eindelijk uitzien? That’s where i come in. Een marketingcampagne, een post, een website, een brochure, een flyer, een advertentiecampagne, een blog. In de Mix zet de abstracte plannen om tot een visueel wondertje. Passend bij je visie en bedrijf.

Wat doet In de Mix?

Ik ben visueel ingesteld. Dit zie je zelfs terug in mijn teksten. Ik maak mijn eigen beeld vanuit het niets of koop in wat nodig is. Daarmee maak ik de content die een bedrijf nodig heeft. Daarnaast vind ik het maken van een logo en huisstijl ontzettend gaaf om te doen!

Monique Bruijn

In de Mix maakt content:

  • Tekst
  • Beeld
  • Bewegend beeld

Voor welke middelen / kanalen? 

  • Website
  • Social media
  • Derden
  • Campagnes
  • Brochure / flyer / Poster / Magazine
  • Video / GIF

 

Please check your feed, the data was entered incorrectly.
Facebooktwitterpinterestlinkedin