In de Mix voor het event Meet Magento Nederland 2016

Facebooktwitterpinterestlinkedininstagram

Met In de Mix doe ik diverse klussen voor bedrijven en events. Van plan van aanpak, de coördinatie tot en met de content in concept bedenken, vormgeven, schrijven, maken en plaatsen op de verschillende kanalen. Heerlijk vind ik dat! Van strategie tot en met uitvoer.  Hier ben ik dan ook de afgelopen 3 maanden druk mee bezig geweest. Voor het event Meet Magento.

Meet Magento NL is een zakelijk event dat jaarlijks overal ter wereld wordt gehouden.Hier komen jaarlijks zo’n 800 bezoekers op af. Magento is open source webshop e-commerce software. Lees op de website van Dutchento meer over Magento >

Samen met een team van hele toffe mensen was ik verantwoordelijk voor editie 2016 in Nederland. Een klein en inmiddels hecht team van professionals die keihard hebben gewerkt om het event tot stand te brengen. En wat een prachtige editie is het geweest!

De klus voor In de Mix

  • Een plan van aanpak maken voor de marketing en communicate rondom het event
  • De planning, kalender en het team informeren, instrueren en ondersteunen
  • Media inkoop en influencers
  • Design
  • Videomateriaal en foto’s
  • Social media verslaglegging

Uitdaging

Een stap zetten in de uitstraling en bereidwilligheid om gebruik te maken van het event, een meer inhoudelijke basis leggen en de community nog meer betrekken bij het event. Daarnaast heet In de Mix de huisstijl bij het nieuwe logo van het wereldwijde event gemaakt.

Een impressie van het werk dat In de Mix voor Meet Magento heeft geleverd:

 

Facebooktwitterpinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.