Credits

Facebooktwitterpinterestlinkedininstagram

For our 2016 and 2017 event, she setup and coördinated all our marketing efforts towards new visitors and our existing community. She also implemented (and partially created) our new event branding which we were very happy with. She’s very detail oriented and enthusiastic which makes her a great addition to the Meet Magento organisation!

Happy to have her on our 2017 event team as well!

Guido Jansen

 

———–

Monique in huis zorgt voor een goede samenwerking binnen het team van hijdra.com. Ze helpt ons bij de coördinatie en uitvoer van de marketing & communicatie online en offline. Ze gooit een duidelijk plan en plotselinge invallen in de mix, waardoor we onze naamsverandering naar hijdra.com op een structurele en toch flexibele wijze aan het doorvoeren zijn. Monique communiceert op vrolijke wijze, hierdoor worden ook minder spannende onderwerpen aantrekkelijker en zijn wij blij dat wij met elkaar kunnen samenwerken. Onze ideeën worden gerealiseerd en we merken in onze contacten dat de boodschap goed over komt. We zijn erg blij met haar expertise. En vinden Monique een fijne collega.

Dirk-Jan Hijdra

 

———–

 

EoinZakendoen doe je met mensen, en dat lijken mensen nog weleens uit het oog te verliezen. Hoe belangrijk een dienst of product ook mag zijn, de relatie tussen twee personen kan allesbepalend zijn. Monique is in mijn optiek een van de weinigen die dit feilloos begrijpt. Ook zij snapt het belang van uitstekende producten en diensten, en kan dat in haar markt ook meer dan naar behoren leveren, maar zij is ook een pioneer in het creëren van een langdurige, leuke en duurzame relatie met mensen. Het zou mij verbazen als iemand niet graag zaken doet met de persoon Monique. Een fijn mens, en iemand die door het vuur gaat voor haar relaties.

Eoin Hennekam

 

————–

ArjanJij zoekt iemand die jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen? Iemand die jouw online campagne kan bedenken en kan opzetten? Dan moet je bij Monique zijn!

Ik heb ruim 2 jaar met Monique samen gewerkt en ken haar als een mega enthousiast, creatief en energiek persoon. Zo iemand waarvan je denkt: “Sjah, wie mag haar nou niet?!”

Monique weet een bedrijf op de kaart te zetten. Weet hoe ze bezoekers vanaf social media naar jouw website krijgt en weet wat voor jou de ideale marketingcampagne is, doordat ze perfect aanvoelt wat jij wil. Dit kan ze vervolgens omzetten naar een praktisch uitvoerbaar plan.

Niet twijfelen of je Monique moet inschakelen, gewoon doen! Succes verzekerd!

Arjan Griffioen

 

———–

 

0ebcb00Het is prettig om met Monique te werken. Toen zij werkzaam was bij Web Oppep was zij mijn contactpersoon. Ze reageerde altijd snel en adequate op mijn vragen en wensen. Daarnaast deed ze zelf regelmatig voorstellen voor verbetering die zeer welkom waren. Ze verstaat haar vak, maar is ook gewoon prettig in de omgang.

Sandra de Leeuw 

 

———–

 

ClaudiaMonique heeft mij een zeer leerzame workshop Mailchimp gegeven, door haar duidelijke uitleg ben ik wegwijs gemaakt in de wereld van nieuwsbrieven opstellen en versturen.

Claudia van Zoelen

 

————–

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin