Credits

Facebooktwitterpinterestlinkedininstagram

Adviseur, ontwerper, trainer, coach, trouble-shooter, constructeur, creatief, gids. In de wondere wereld van het social media landschap en het world wide web vervult Monique al deze rollen voor mij. Op dit gebied laat ik mij graag de weg wijzen, en Monique doet dat op professionele, gedecideerde en heldere wijze. Monique is er altijd snel bij om me de hand te reiken als ik in op het verkeerde spoor zit. Soms loopt ze even een stukje mee, tot ik het ’te pakken’ heb. Voor mij is dat een fijne manier van werken.

Marcel Dumont

———–

At FitForMe I have learned Monique as being a very creative, driven marketeer. Always enthusiast and eager to create the best message for the right audience. Organising events, creating complex communication strategies, Monique will take them by the horns and sort them out. It is someone I can depend on.

Marcel Dumont

———–

Monique is een professional met een open mind. Hierdoor kan zij zich goed inleven in “de wereld” van haar klant. Na anderhalf uur persoonlijke begeleiding door Monique in de wereld van sociale media ga ik het nog leuk vinden! ( en wie mij kent weet dat dat heel wat zegt!)

Marijke Esseboom

———–

For our 2016, 2017 and 2018 event, she setup and coördinated all our marketing efforts towards new visitors and our existing community. She also implemented (and partially created) our new event branding which we were very happy with. She’s very detail oriented and enthusiastic which makes her a great addition to the Meet Magento organisation!

Guido Jansen

———–

Monique in huis zorgt voor een goede samenwerking binnen het team van hijdra.com. Ze helpt ons bij de coördinatie en uitvoer van de marketing & communicatie online en offline. Ze gooit een duidelijk plan en plotselinge invallen in de mix, waardoor we onze naamsverandering naar hijdra.com op een structurele en toch flexibele wijze aan het doorvoeren zijn. Monique communiceert op vrolijke wijze, hierdoor worden ook minder spannende onderwerpen aantrekkelijker en zijn wij blij dat wij met elkaar kunnen samenwerken. Onze ideeën worden gerealiseerd en we merken in onze contacten dat de boodschap goed over komt. We zijn erg blij met haar expertise. En vinden Monique een fijne collega.

Dirk-Jan Hijdra

———–

Eoin

Zakendoen doe je met mensen, en dat lijken mensen nog weleens uit het oog te verliezen. Hoe belangrijk een dienst of product ook mag zijn, de relatie tussen twee personen kan allesbepalend zijn. Monique is in mijn optiek een van de weinigen die dit feilloos begrijpt. Ook zij snapt het belang van uitstekende producten en diensten, en kan dat in haar markt ook meer dan naar behoren leveren, maar zij is ook een pioneer in het creëren van een langdurige, leuke en duurzame relatie met mensen. Het zou mij verbazen als iemand niet graag zaken doet met de persoon Monique. Een fijn mens, en iemand die door het vuur gaat voor haar relaties.

Eoin Hennekam

————–

Arjan

Jij zoekt iemand die jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen? Iemand die jouw online campagne kan bedenken en kan opzetten? Dan moet je bij Monique zijn!

Ik heb ruim 2 jaar met Monique samen gewerkt en ken haar als een mega enthousiast, creatief en energiek persoon. Zo iemand waarvan je denkt: “Sjah, wie mag haar nou niet?!”

Monique weet een bedrijf op de kaart te zetten. Weet hoe ze bezoekers vanaf social media naar jouw website krijgt en weet wat voor jou de ideale marketingcampagne is, doordat ze perfect aanvoelt wat jij wil. Dit kan ze vervolgens omzetten naar een praktisch uitvoerbaar plan.

Niet twijfelen of je Monique moet inschakelen, gewoon doen! Succes verzekerd!

Arjan Griffioen

———–

0ebcb00

Het is prettig om met Monique te werken. Toen zij werkzaam was bij Web Oppep was zij mijn contactpersoon. Ze reageerde altijd snel en adequate op mijn vragen en wensen. Daarnaast deed ze zelf regelmatig voorstellen voor verbetering die zeer welkom waren. Ze verstaat haar vak, maar is ook gewoon prettig in de omgang.

Sandra de Leeuw 

———–

Claudia

Monique heeft mij een zeer leerzame workshop Mailchimp gegeven, door haar duidelijke uitleg ben ik wegwijs gemaakt in de wereld van nieuwsbrieven opstellen en versturen.

Claudia van Zoelen

————–

Facebooktwitterpinterestlinkedin